Kinder Coaching

Kindercoaching
Speels Uniek Respectvol Yoga Aandachtig

Kindercoaching staat voor korte begeleiding van kinderen. Ik coach kinderen tussen de 6 jaar en 16 jaar en hun ouders. We gaan samen op fijne speelse manier op zoek naar oplossingen en talenten. Dat kan zijn doormiddel van tekenen, spel, knutselen, de natuur in gaan, bewegen o.a. yoga of praten als daar behoefte aan is. Ik kijk samen met ouders/verzorgers en kind naar wat er nodig is voor jullie gezin en welke methode is het beste voor dit unieke kind. Ieder kind is uniek en elke ouder ook. Als kindercoach help ik jullie zoeken naar passende oplossingen die bij het hele gezin passen. Ik ben zelf inmiddels al 30 jaar moeder van 9 kinderen en weet als geen ander waar je allemaal tegen aan kunt lopen. Ik werk ook met helend tekenen en bewegen. Zo kan ik bij ieder kind een andere werkvorm inzetten. Een werkvorm die bij dit kind past. Kan ik jullie gezin helpen? Mail of bel me dan maken we een afspraak.

Als ouder kun je zorgen hebben over je kind. Dit kan van alles zijn. Je maakt als ouder bijvoorbeeld zorgen over pestgedrag op school of je kind zit niet lekker in zijn/haar vel. Op school loopt het niet zo goed. Thuis is het lastig. Je kunt de vinger er niet opleggen en weet niet hoe het nu verder moet. Er zijn lijsten met voorbeelden wat er aan de hand kan zijn maar omdat elk kind uniek is ga ik die hier niet plaatsen. Bel of mail mij en vraag naar de mogelijkheden.

Als kind weet je soms even niet hoe je verder moet. Misschien loop je ergens tegen aan en wil je graag wat hulp om zelf verder te kunnen. Misschien wil je praten of juist niet, alles is mogelijk. Wat ik als kindercoach voor je kan doen is je weer op weg helpen en jou en jouw ouders inzichten geven in jouw talenten. Op positieve wijze ontdek je wat je wil veranderen en waar jouw talenten liggen. Je krijgt dan meer zelfvertrouwen en komt sterker in de wereld te staan. Dat straal je dan ook uit. We kijken samen naar jouw mogelijkheden en werken oplossingsgericht.

De Sterrenreis

Ik geef ook groep training in de vorm van de Sterrenreis met maximaal 6 kinderen. Een hele fijne methode om met kinderen in de natuur aan de gang te gaan met de elementen, sterrenbeelden, tekenen, schrijven, plakken, creëren, muziek, praten, plezier maken en ontdekken wie je bent. Tegelijk is het groepsproces ook erg mooi. Ik geef de sterrenreis in twee hele dagen. Twee hele fijne, magische belevenis dagen. Alle kinderen krijgen het boek de sterrenplukmachine en het werkboek. Dit werkboek wordt een prachtig eigen boek, helemaal van het kind zelf met opdrachten voor thuis en opdrachten die we tijdens de sterrenreis gaan beleven.

Op dit moment staat er nog geen datum vast, maar heeft u of uw kind hier interesse in neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Voor meer informatie kijk op www.desterrenplukmachine.nl